DESPRE NOI

Cine suntem?

 

    Suntem o companie nouă care ofera servicii IT, formata dintr-o echipă tânără dinamică, care implementează proiecte complexe pentru clienți globali. Echipa noastră a implementat cu succes proiectele propuse. Dezvoltăm aplicații web, desktop și mobile, avand in vedere designul atrăgător si prietenos, focalizate placuta experiență a utilizatorului

     Am lucrat cu companii din România, aducand un plus pe piața locală, dar suntem gata să lucrăm cu clienți din alte țări. Intelegem nevoile companiilor si venim cu solutii pentru rezolvarea acestora, de la companii startup până la companii mari, din orice domeniu. Ne mândrim cu ailitațile de a păstra clienții mulțumiți an după an.

Ce facem?

 

CREĂM SITEURI WEB

    Oferim clienților siteuri responsive, verificate si testate, personalizape pentru ideea dumneavoastră, optimizate pentru motoarele de căutare. Folosim tehnologii PHP, CSS, HTML, sau platforme gratuite deja existente precum: Magento, WordPress, Drupal.

 

DEZVOLTAM APLICATII DESKTOP

     Echipa noastră poate crea aplicatii desctop care functionează singure sau aplicații tip client - server

 

APLICAȚII MOBILE

     Dezvoltăm aplicații Android care rezolvă anumite probleme și transformă ideile inovative in afaceri profitabile. Integram aplicațiile android cu siteuri web, servicii sau alte resurse online. Experiența noastră cuprinde distributia continutului media online, servicii financiare si retele de socializare.

 

DESIGN

     Aspectul aplicației si interfața acesteia este bazata pe afacerea dumneavoastră si pe tipul de utilizatori implicați in folosirea acesteia. Folosim design familiar si atractiv pentru a inbunatății interactivitatea clientului cu programul. Vă oferim si pachete întregi de creare a unei identități online (logo, cărți de vizita, pliante, flyere, banere, aparitia pe google si google maps, conturi  retele de socializare, etc.)

Cum facem

 

Comunicarea:

     Credem ca modul de comunicare este important in succesul dezvoltarii aplicatiilor. Încurajam dialogul ddeschis intre echipa noastra si a dumneavoastra prin intermediul telefonului, emailului, aplicatiilor de chat, astfel incat ambele parti sa fie cat mai bine informate.

 

Transparența:

     Echipa noastră devine o extensie a echipei dumneavoastre, fiind astfel dedicata sa indeplineasca nevoile dumneavoastra in functie de modul în care acestea evoluează.

 

Securitatea datelor:

     Putem initializa un contract de confidentialitate, pentru a ne asigura că datele dumneavoastra raman in siguranță. Pe de altă parte ne putem ocupa si de securitatea datelor dumneavoastră, asigurandu-ne ca acestea sunt sigure.

 

Garanția & Mentenanța

     Oferim o perioadă de garanție pentru fiecare aplicatie , dupa care această perioada se poate prelungi cu o perioadă de mentenanță

 

 

Modele de lucru

 

Preț fix:

     Folosim acest model pentru proiectele mici, unde specificațiile clare sunt alese încă din primele etape ale proiectarii proiectului.

 

Plată pe parcurs:

     Această optiune poate fi aplicata proiectelor mari care au faze bine stabilite încă de la inceput. Orarele de plata pot fi stabilite încă de la inceputul proiectului sau pe parcursul acestuia, în functie de proiect si client. Acest tip de plată ajuta la păstrarea unui orar si la reducerea riscurilor financiare in cazul unui proiect pe durata îndelungată.

 

Echipă dedicata:

    În acest caz vă oferim o echipă dedicată full-time pentru proiectul dumneavoastră, pe o perioadă indelungata, echipă specializată în funcție de proiectul și cererea dumneavoastră, pentru un nivel ridicat de eficacitate atat din punct de vedere al timpului de executie cât și al prețului.