>> Cine suntem?

>> WAVEIT

DESPRE NOI

Suntem o companie nouă care ofera servicii IT, formata dintr-o echipă tânără dinamică, care implementează proiecte complexe pentru clienți globali. Echipa noastră a implementat cu succes proiectele propuse. Dezvoltăm aplicații web, desktop și mobile, avand in vedere designul atrăgător si prietenos, fiind în același timp focalizate pe experiența placută a utilizatorului.

Am lucrat cu companii din România, aducand un plus pe piața locală, dar suntem gata să lucrăm cu clienți din alte țări. Intelegem nevoile companiilor si venim cu solutii pentru rezolvarea acestora, de la companii startup până la companii mari, din orice domeniu. Ne mândrim cu cailitațile de a păstra clienții mulțumiți an după an.

Valorile noastre

01 TRANSPARENTA

Expunem în mod clar și ușor de înțeles toate etapele realizării fiecărui proiect. Vă ținem la curent cu toate noutățiile despre proiectul dumneavoastră, fără costuri ascunse sau clauze nespecificate.

02 PASIUNE

Punem energie proaspătă în fiecare proiect, astfel reușim să abordăm fiecare detaliu cu multă minuțiozitate și atenție. Suntem mereu focusați la cea ce contează și dornici ca fiecare client să fie pe deplin mulțumit.

03 COLABORARE EXCEPTIONALA

Suntem deschiși la orice feedback din partea dumneavostră, mereu dispuși la o colaborare prosperă pe termen lung. Nu trebuie să aveți cunoștiințe web, suntem aici să explicăm tot ce facem pas cu pas.

04 CREȘTERE CONTINUA

Echipa noastră continuă să aprofundeze cunoștiințele deja dobândite. Lucrăm întodeauna cu cele mai moderne limbaje de programare, fiind la curent cu cele mai noi informații din lumea IT-ului.

Ce facem?

Dezvoltam Aplicatii pentru Mobil

Aplicatii smartphone

Design personalizat

Aplicatii smartphone

Dezvoltam site-uri si platforme web

Dezvoltate siteuri web

Promovare online completa

Promovare Online WaveIT

SEO

Promovare Online WaveIT

Servicii web complete

Preț fix

Folosim acest model pentru proiectele mici, simple, unde specificațiile sunt discutate si stabilite inca de la inceperea proiectului.

Plată pe parcurs:

Acest model este folosit pentru proiectele complexe si care au o durata indelungata. Modelul se aplica la proiectele la care nu se pot discuta toate detaliile inca de la inceperea lor, la cele care au nevoie de mentenanta sau la proiectele care sunt in continua crestere.

Echipă dedicata:

Vă oferim o echipă dedicată full-time pentru proiectul dumneavoastră, indiferent de perioada cererii, echipă specializată si profesionista în funcție de proiectul și cererea dumneavoastră, pentru un nivel ridicat de eficacitate atat din punct de vedere al timpului de executie cât și al prețului.

WaveIT

Str. Republicii nr. 148 Pitesti

0748221922

office@waveit.ro

CUNOASTETI ECHIPA NOASTRA

Limbaje de programare si framework-uri folosite

icon html5
HTML 5
icon
CSS3
icon wprdpress
WordPress
icon prestashop
PrestaShop
icon js
JavaScript
icon jquery
jQuery
icon realm
Realm
icon android studio
Android Studio
Laravel Wave IT
Laravel
icon php
php
Kotline Wave IT
Kotlin
Java Wave IT
Java
icon mysql
MySQL
icon firebase
FireBase
icon bootstrap
Bootstrap 4
Sass Wave IT
Sass

Hai să cream ceva incredibil împreună